All times are UTC

 
 



Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: m4l Connection kit OSC TouchOSC bug, Maybe
PostPosted: Sat Jan 05, 2019 8:13 pm 

Joined: Mon May 12, 2008 9:20 am
Posts: 46
Does anybody else have this problem?
OSC TouchOSC device does not remember OSC address setting when I reopen a live set.
Any solutions will be great..


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: m4l Connection kit OSC TouchOSC bug, Maybe
PostPosted: Sat Jan 05, 2019 8:33 pm 

Joined: Tue Jun 15, 2004 6:40 pm
Posts: 14652
Location: Belgium
First off, what does the Max Window say? (right-click device title-bar > Open Max Window)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: m4l Connection kit OSC TouchOSC bug, Maybe
PostPosted: Sat Jan 05, 2019 9:05 pm 

Joined: Mon May 12, 2008 9:20 am
Posts: 46
Hi hoffman2k, Cheers for the reply.
It is showing this?
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: m4l Connection kit OSC TouchOSC bug, Maybe
PostPosted: Sat Jan 05, 2019 9:18 pm 

Joined: Tue Jun 15, 2004 6:40 pm
Posts: 14652
Location: Belgium
The original developer may need to help you here, but that error is usually the cause of using loadmess/loadbang instead of live.thisdevice. Loadbang goes at the beginning of loading everything. Live.thisdevice bangs when all parameters and stored values are loaded.
Its also better to have one device that bangs at the start instead of multiple.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: m4l Connection kit OSC TouchOSC bug, Maybe
PostPosted: Sat Jan 05, 2019 9:30 pm 

Joined: Mon May 12, 2008 9:20 am
Posts: 46
Cheers, I will try the developer.
I am very new to this. so don't have a clue to whats going on.
Thanks again for your help


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: m4l Connection kit OSC TouchOSC bug, Maybe
PostPosted: Sat Jan 05, 2019 10:32 pm 

Joined: Tue Jun 15, 2004 6:40 pm
Posts: 14652
Location: Belgium
Had a quick look, forgot I got it installed.
I think the cause of your issue is that the developer used multiple instances of live.thisdevice. There are subpatches that load before the top part is executed, because objects load right to left, not top to bottom.
I may have it backwards that loadbang precedes live.thisdevice.
Anyway, it isn't a quick fix.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC

 
 

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group