M4L LFO and others not mapping

Questions and discussion about building and using Max for Live devices
Post Reply
chris vine
Posts: 674
Joined: Fri Jul 22, 2005 2:01 am
Location: Brazil

M4L LFO and others not mapping

Post by chris vine » Fri Jun 07, 2019 9:45 pm

Can't seem to map anything to the M4L LFO or Envelope Follower/shaper etc.

Any ideas? Clicking or moving a parameter after clicking on Mapping button (which flashes) does nothing.

10.0.6 and 10.1

Win7

[jur]
Site Admin
Posts: 1738
Joined: Mon Jun 01, 2015 3:04 pm
Location: Ableton

Re: M4L LFO and others not mapping

Post by [jur] » Fri Jun 07, 2019 10:34 pm

Did it suddenly stop working?
Ableton Forum Moderator

chris vine
Posts: 674
Joined: Fri Jul 22, 2005 2:01 am
Location: Brazil

Re: M4L LFO and others not mapping

Post by chris vine » Sat Jun 08, 2019 3:26 am

Yes, it's been a while since I last used it, which could even have been Live 9. The mapping function is completely unresponsive. Odd.

chapelier fou
Posts: 4970
Joined: Mon May 15, 2006 12:15 pm

Re: M4L LFO and others not mapping

Post by chapelier fou » Sat Jun 08, 2019 11:38 am

What does the max window say ?
MacBook Pro 13" Retina i7 2.8 GHz OS 10.13, L10.0.1, M4L.
iMac 27" Retina i5 3,2 GHz OS 10.11.3 L10.0.1 M4L.

chris vine
Posts: 674
Joined: Fri Jul 22, 2005 2:01 am
Location: Brazil

Re: M4L LFO and others not mapping

Post by chris vine » Sat Jun 08, 2019 1:21 pm

I reinstalled 10.1 and it's working now............I uninstalled recently after getting some blue screens. Maybe there was some glitch in the install/uninstall to do with Max.

Thanks for your comments.

Post Reply