Microkontrol Pads for Impulse

Share your Ableton Live secrets here
Post Reply
e.maynard
Posts: 178
Joined: Wed Jul 09, 2003 6:07 pm
Location: Afton, Virginia
Contact:

Microkontrol Pads for Impulse

Post by e.maynard » Tue Jun 02, 2009 11:26 pm

Hi folks.

I use the automap from Live 8 (dump) for my Microkontrol.
Works great except I'd also like to assign the bottom 8 pads for impulse.

How do I do this?

1000 thank you's

phonecallsolved
Posts: 4
Joined: Tue Jun 02, 2009 2:54 pm

Re: Microkontrol Pads for Impulse

Post by phonecallsolved » Wed Jun 03, 2009 6:48 pm

I haven't used Microkontrol Pads, but for Impulse you want your pads to trigger the midi notes C3 through C4 (C3, D3, E3, etc, etc up to and including C4). C3 is the first pad on Impulse (usually the bass drum), D3 is the second, and so on. Hopefully your device included software to do that.

phonecallsolved
Posts: 4
Joined: Tue Jun 02, 2009 2:54 pm

Re: Microkontrol Pads for Impulse

Post by phonecallsolved » Wed Jun 03, 2009 9:13 pm

There's a related thread here.

Not sure if it suits your needs.

Post Reply