How can I map the cue level control to the tempo on a APC40?

Share your Ableton Live secrets here
Post Reply
AustinT
Posts: 1
Joined: Sun Jun 06, 2010 8:03 pm

How can I map the cue level control to the tempo on a APC40?

Post by AustinT » Sat Jul 31, 2010 10:40 am

Please can someone help ASAP :-)

stethoscanomaly
Posts: 8
Joined: Wed Nov 18, 2009 12:59 am

Re: How can I map the cue level control to the tempo on a APC40?

Post by stethoscanomaly » Tue Aug 03, 2010 12:04 am

just activate midi map mode (click the MIDI rectangle in the upper right corner), click the tempo control box in the left corner and then wiggle the cue volume knob.

!STiTCH!
Posts: 150
Joined: Sat May 22, 2010 5:35 am

Re: How can I map the cue level control to the tempo on a APC40?

Post by !STiTCH! » Tue Aug 03, 2010 1:15 am

remotescripts.blogspot.com

I know, I know, if you search all my posts about 90% exalt this, but that script has what you're looking for and a whole lot more. If you've got an APC40, this is the best thing ever. I paid for M4L, but don't use it now that I use Hans' script.

Post Reply