generic Red Box script

Share your Ableton Live secrets here
dmsChap
Posts: 8
Joined: Fri Nov 08, 2013 8:35 pm

Re: generic Red Box script

Post by dmsChap » Sat Nov 09, 2013 4:38 pm

yur2die4 wrote:If you have python scripts, those go into Program Data I think. Program-something. Basically, there was 'Program Files', whichever one comes after that in your root directory (not at my computer right now). It is where Live is installed and will have a Resources folder. With that you find the appropriate folder. There will be a list of other devices. Drop your folder amongst them and you should be in luck.
Ok awesome, thanks so much!

ezequien
Posts: 2
Joined: Wed Nov 19, 2014 3:04 am

Re: generic Red Box script

Post by ezequien » Wed Nov 19, 2014 3:06 am

Valiumdupeuple wrote:
login wrote:Hi, this isn't working in Live 9, any idea on what to update?
Same question. There's not a lot inside the script, so maybe it's just a line or 2. But which and what?
+1. I can't find anything online. Has ANYONE figured this out?

junqueira
Posts: 284
Joined: Sat Sep 26, 2009 6:02 am
Contact:

Re: generic Red Box script

Post by junqueira » Tue Nov 25, 2014 9:53 pm

grubtoe wrote:I wanted to activate the Red Box (feature of APC40, Launchpad, etc.) in Live so I could use it with my own custom controller. I modified a script from http://remotescripts.blogspot.com/ to make a generic 'red box script' for any MIDI controller. I am sharing it here in case it helps anyone else out, because i did not find another simple solution out there.
Thank you for this! How do you move the actual red box? I'm pushing the buttons on my MPD24 that correspond the remote script, but can't get the red box to move :/

Bdumaguina
Posts: 111
Joined: Wed Jul 04, 2012 8:29 pm
Location: Manila, Philippines

Re: generic Red Box script

Post by Bdumaguina » Mon Feb 02, 2015 5:49 pm

+1, this RedBox script indeed does not compile on Live 9.1.2. Tried looking at it but couldn't get it to work.

THIS script below however does the trick. Thanks to bobavenger.

viewtopic.php?f=1&t=204146

grubtoe
Posts: 4
Joined: Sun Aug 12, 2012 1:21 am

Re: generic Red Box script

Post by grubtoe » Mon Feb 02, 2015 9:50 pm

Sorry for the trouble and thanks for the heads up. I am still using Live7 and actually not even using this script at the moment. I may or may not revisit it. If I figure out what is up, I will post an update. But if the other script works, then I'd say the problem is solved! Thanks!

Pianolista
Posts: 1
Joined: Tue Jun 10, 2014 3:35 pm

Re: generic Red Box script

Post by Pianolista » Wed Mar 01, 2017 4:04 pm

Hi, I was lookin for something like that for a while!

But the link to download the red box.zip is expired...Could anyone please re-upload it?

Thank you so much!

Dr.YaYa
Posts: 3
Joined: Sun May 15, 2016 9:58 am

Re: generic Red Box script

Post by Dr.YaYa » Wed Dec 27, 2017 4:20 pm

+1 for a reup, or any hints on how to implement this in the userconfig file.

Cheers :)

luxxury
Posts: 31
Joined: Wed Dec 06, 2006 8:40 pm
Location: LA, CA, USA
Contact:

Re: generic Red Box script

Post by luxxury » Thu Dec 06, 2018 10:51 pm

not 100% what the OP was asking for but this could be useful:
https://remotify.io/tutorials/how-make-session-box
MacBook Pro Retina 15 inch/mid 2014
OS X Yosemite 10.10.3, 2.5 ghz i7, 16 gigs ram

http://www.soundcloud.com/luxxury
http://www.twitter.com/luxxury
http://www.facebook.com/luxxury
http://www.luxxury.com

Post Reply