Page 1 of 1

New mode "A" automation on/off bypass

Posted: Wed May 30, 2018 12:47 pm
by erikomic
Hello, is there a way to bypass the "A" shortcut Live10 new automation toggle ON/OFF ?
It's really killing the workflow. I used to make every editing really quick now I have to touch this "A" key all of the time even for a simple boundary fade...

Re: New mode "A" automation on/off bypass

Posted: Thu May 31, 2018 9:53 pm
by Stromkraft
erikomic wrote:Hello, is there a way to bypass the "A" shortcut Live10 new automation toggle ON/OFF ?
It's really killing the workflow. I used to make every editing really quick now I have to touch this "A" key all of the time even for a simple boundary fade...
Why can't you just leave it active?

Re: New mode "A" automation on/off bypass

Posted: Fri Jun 01, 2018 12:05 am
by Shokol8
Ben franchement si cmd-A ne marche pas... il faut jeter le programme ou ta machine à la poubelle.
Tu parles de workflow mais les trucs que tu décrits sont tellement énorme qu'on se demande si t'as vraiment pris le temps d'installer ou d'explorer les différentes fonctions.
Don't pay attention to what they say... I understand pretty well your English...

Re: New mode "A" automation on/off bypass

Posted: Fri Jun 01, 2018 8:16 am
by Stromkraft
Shokol8 wrote:Ben franchement si cmd-A ne marche pas... il faut jeter le programme ou ta machine à la poubelle.
Tu parles de workflow mais les trucs que tu décrits sont tellement énorme qu'on se demande si t'as vraiment pris le temps d'installer ou d'explorer les différentes fonctions.
Don't pay attention to what they say... I understand pretty well your English...


This issue is not about "Cmd-A" or "Ctrl-A", but about the "a" shortcut in Arrangement of Live 10.