Who wants "Glitch" plug for mac? No need with Able

Share your Ableton Live secrets here
dentaku
Posts: 612
Joined: Wed May 13, 2009 10:42 am

Re: Who wants "Glitch" plug for mac? No need with Able

Post by dentaku » Fri Jul 31, 2009 11:43 pm

Sites like this are great because you don't have to send attachments ever again. I HATE e-mail attachments so I just stick it on my box.net or skydrive (skydrive allows 50MB files unlike box.net) and send a link to the file by e-mail. I think ISPs should just stop accepting attachments altogether because they're more trouble than they're worth.

By the way, box.net also has a nice widget that you can embed into websites and blogs that lets you stream audio and video straight from your box.
http://www.box.net/widget
3rdordertrauma wrote:
dentaku wrote:You could always put it on http://www.box.net or http://skydrive.live.com/ etc.
Thanks for the recommendations... I've been looking for a solution like this for awhile now that could potentially replace my server space and website. Though they all seem to be about double the price when comparing features to normal server space... which is fair enough if they provide a good service. What I'm really looking for is one that allows for expiring links or even direct paypal integration. Any ideas?

Anyway I have signed up for box.net account to try it out... everyone can download the Glitch 3 rack at:

http://www.box.net/shared/2fubvxo55q
Custom built quiet Intel E6700 based PC, Echo Mia MIDI, Win7 64bit, Akai MPK49, Akai LPD8, Korg nanoKONTROL (which I don't realy use anymore), Ableton Live, Reason

hurlingdervish
Posts: 1242
Joined: Mon Jun 01, 2009 1:06 am
Location: The New England Colonies

Re: Who wants "Glitch" plug for mac? No need with Able

Post by hurlingdervish » Sat Aug 01, 2009 12:56 am

any chance of doing this for drum racks ?? or just an audio effect version?

or tell me how to adapt it to an audio effect

3rdordertrauma
Posts: 442
Joined: Thu Sep 14, 2006 9:37 am
Location: SoCal
Contact:

Re: Who wants "Glitch" plug for mac? No need with Able

Post by 3rdordertrauma » Sat Aug 01, 2009 7:47 am

hurlingdervish wrote:any chance of doing this for drum racks ?? or just an audio effect version?

or tell me how to adapt it to an audio effect
I've done some other racks similar to this... one included an audio version. However if you wanted to make an audio version yourself all you really need to do is create an audio track... then from the glitch rack drag the "Effects" and "Beatrepeat" sections onto the new audio track (then if you want... re-rack those into a new global rack). Effectively just removing the "Instruments" section.

You can of course change the signal flow of this rack and get different results by moving the beatrepeats section pre effects section.

hurlingdervish
Posts: 1242
Joined: Mon Jun 01, 2009 1:06 am
Location: The New England Colonies

Re: Who wants "Glitch" plug for mac? No need with Able

Post by hurlingdervish » Sat Aug 01, 2009 2:21 pm

cool ill be doing that. :D

LuckyLoo
Posts: 11
Joined: Wed Jun 24, 2009 9:22 pm

Re: Who wants "Glitch" plug for mac? No need with Able

Post by LuckyLoo » Tue Aug 04, 2009 7:04 pm

Listening to this now, and it is great!! Thanks for the effort!!

3rdordertrauma
Posts: 442
Joined: Thu Sep 14, 2006 9:37 am
Location: SoCal
Contact:

Re: Who wants "Glitch" plug for mac? No need with Able

Post by 3rdordertrauma » Sun Sep 13, 2009 11:53 am

The site is back up for those who are interested.

http://www.defeq.com

3rdordertrauma
Posts: 442
Joined: Thu Sep 14, 2006 9:37 am
Location: SoCal
Contact:

Re: Who wants "Glitch" plug for mac? No need with Able

Post by 3rdordertrauma » Fri Dec 25, 2009 11:57 pm

You can download this rack direct from my site now here --> http://www.defeq.com/2008/08/glitch-3-rack-os-x/

mescalin
Posts: 84
Joined: Fri May 29, 2009 10:17 pm
Location: Radlett, Herts, UK

Re: Who wants "Glitch" plug for mac? No need with Able

Post by mescalin » Sat Dec 26, 2009 3:49 am

so rather than rely on a plugin, has anyone got any good example glitch racks using just lives built in stuff?

I'm a PC user who is just trying to remove unnecessary plugins, Occam's razor to my vst folder basicly, i have to admit subtle use of DB Glitch has been useful but I'd rather use lives racks

Ableton 8, NI Massive, Max 4 Live, other stuff

3rdordertrauma
Posts: 442
Joined: Thu Sep 14, 2006 9:37 am
Location: SoCal
Contact:

Re: Who wants "Glitch" plug for mac? No need with Able

Post by 3rdordertrauma » Sat Dec 26, 2009 4:12 am

mescalin wrote:so rather than rely on a plugin, has anyone got any good example glitch racks using just lives built in stuff?

I'm a PC user who is just trying to remove unnecessary plugins, Occam's razor to my vst folder basicly, i have to admit subtle use of DB Glitch has been useful but I'd rather use lives racks
Have you downloaded the rack yet? That is exactly what it is... a rack full of Live Devices.... NO DB GLITCH... just live devices. You can also find the windows version on my site. And they are free...

The ill!
Posts: 6
Joined: Mon Sep 14, 2009 4:27 am

Re: Who wants "Glitch" plug for mac? No need with Able

Post by The ill! » Sat Nov 05, 2011 5:02 pm

Hey guys could anyone repost the link for mac version of glitch?
Would be really awesome!
Thanks


Post Reply