3 phase missing in Acton?

Discussion of anything not related to audio or music production
crumhorn
Posts: 2503
Joined: Fri Sep 26, 2008 6:04 pm

3 phase missing in Acton?

Post by crumhorn » Mon May 23, 2011 4:55 pm

Hi, I recently bought a 10KW PA amplifier but it needs a 3 phase power supply, which I can't get where I live in Acton. If anyone can share experience of portable 3 phase generators I'd be much obliged.
Last edited by crumhorn on Tue May 24, 2011 9:29 pm, edited 1 time in total.
"The banjo is the perfect instrument for the antisocial."

(Allow me to plug my guitar scale visualiser thingy - www.fretlearner.com)

Elevated01
Posts: 78
Joined: Wed Mar 02, 2011 8:53 pm
Location: San Francisco, CA
Contact:

Re: 3phase missing in action?

Post by Elevated01 » Mon May 23, 2011 5:22 pm

crumhorn wrote:Strange goings on indeed.

3phase stops posting on 21st May mid conversation.
3phase2 joins forum on 21st May and caries on like nothing happened
Now 3phase2 and his posts have disappeared without trace - erased from history!

Did I miss something?
Nope u clearly caught everything :mrgreen:

docprosper
Posts: 1192
Joined: Sat Apr 24, 2010 11:20 am
Location: Fredericksburg, VA

Re: 3phase missing in action?

Post by docprosper » Mon May 23, 2011 7:54 pm

...and his last post was to me! Was it something I said? 8O
Funk N. Furter wrote:Post properly.
Ableton Live Suite | M4L | Powerbook | Launchpad | APC40 | Faderfox | 2x1200 | ...
---> http://soundcloud.com/kilcraft

crumhorn
Posts: 2503
Joined: Fri Sep 26, 2008 6:04 pm

Re: 3phase missing in action?

Post by crumhorn » Tue May 24, 2011 12:16 am

It's very mysterious
"The banjo is the perfect instrument for the antisocial."

(Allow me to plug my guitar scale visualiser thingy - www.fretlearner.com)

Jesus Christ
Posts: 83
Joined: Tue Sep 05, 2006 9:48 pm

Re: 3phase missing in action?

Post by Jesus Christ » Tue May 24, 2011 12:30 am

3phase was raptured to perform at a rave we're throwing next week.

crumhorn
Posts: 2503
Joined: Fri Sep 26, 2008 6:04 pm

Re: 3phase missing in action?

Post by crumhorn » Tue May 24, 2011 1:00 am

^^^

It fits from the timing point of view. 3Phase2 may have been the second coming!
"The banjo is the perfect instrument for the antisocial."

(Allow me to plug my guitar scale visualiser thingy - www.fretlearner.com)

LoopStationZebra
Posts: 10586
Joined: Sat Jan 17, 2009 5:57 pm
Contact:

Re: 3phase missing in action?

Post by LoopStationZebra » Tue May 24, 2011 1:12 am

It's quite clear: he was called back to the early 90s.
I came for the :lol:
But stayed for the :x

crofter
Posts: 1058
Joined: Sat Apr 25, 2009 3:35 pm
Location: The foot of our stairs

Re: 3phase missing in action?

Post by crofter » Tue May 24, 2011 6:18 am

Single-phase is far less pretentious.
Core2 quad q660, 4gig ram, Win 7 home premium SP1.
P4 2.8 ghz, Gigabyte GA- 81E2004P, 1.5 gig ram,XP Home, SP3.
dual core pentium laptop 2 gig ram Win 8.
MOTU 8Pre,Tascam FW-1804,Zoom R16, Ableton live 8.4
Cubase 7

Cezband
Posts: 584
Joined: Thu Oct 28, 2010 4:43 pm
Location: Oxford
Contact:

Re: 3phase missing in action?

Post by Cezband » Tue May 24, 2011 11:30 am

crumhorn wrote:Now 3phase2 and his posts have disappeared without trace - erased from history!
GREAT SCOTT!

*watches newpaper headline change before my very eyes*
Live 7.0.18 | Axiom 61 | Launchpad | Homous | Nanokontrol | Saffire 6 | Ibanez Jazzmaster Bass | Biscuits
Soundcloud (solo stuff) | One Gear Go (my band)

sporkles
Posts: 3191
Joined: Sun Feb 18, 2007 8:43 pm
Location: Schmocation

Re: 3phase missing in action?

Post by sporkles » Tue May 24, 2011 12:45 pm

What we're dealing with here is phase cancellation! :x

docprosper
Posts: 1192
Joined: Sat Apr 24, 2010 11:20 am
Location: Fredericksburg, VA

Re: 3phase missing in action?

Post by docprosper » Tue May 24, 2011 12:53 pm

Jesus Christ wrote:3phase was raptured to perform at a rave we're throwing next week.
lamest rave ever... I prefer "that other guy's" parties. :twisted: :twisted: :twisted:
Funk N. Furter wrote:Post properly.
Ableton Live Suite | M4L | Powerbook | Launchpad | APC40 | Faderfox | 2x1200 | ...
---> http://soundcloud.com/kilcraft

razorblade
Posts: 324
Joined: Sun Jul 11, 2010 4:37 pm

Re: 3phase missing in action?

Post by razorblade » Tue May 24, 2011 2:12 pm

http://www.gearslutz.com/board/music-co ... -bugs.html

Just in case you can't live without your daily dose of miss-spelled rants on the Brown Henke Dither...he's currently performing over in the Gearslutz computer thread.

Should be interesting.
No...I am 3phase!

Angstrom
Posts: 14689
Joined: Mon Oct 04, 2004 2:22 pm
Contact:

Re: 3phase missing in action?

Post by Angstrom » Tue May 24, 2011 2:30 pm

I will greatly miss his fudged understanding of various issues dressed as knowledge and phrased as a riddle.

macmurphy
Posts: 1431
Joined: Mon Aug 16, 2004 7:21 am
Location: Emneth,Norfolk, UK

Re: 3phase missing in action?

Post by macmurphy » Tue May 24, 2011 2:33 pm

lets face it, as amusing as he occasionally was it's about time he went :twisted:

sanosdole
Posts: 31
Joined: Thu Feb 18, 2010 10:37 am

Re: 3phase missing in action?

Post by sanosdole » Tue May 24, 2011 5:06 pm

3Phase getting banned and becoming urban myth...

This is really getting stupid. Would love to look behind the scenes what the reasons for all this stuff is.
..after gathering some proove i got banned from the ableton forum..
Does anybody know what he is trying to achieve? Maybe industry sabotage?

Post Reply