Axiom 61 2nd gneration - DirectLink - still no success

Post Reply
_ain_t_no_slash
Posts: 2
Joined: Thu Dec 30, 2010 9:16 pm

Axiom 61 2nd gneration - DirectLink - still no success

Post by _ain_t_no_slash » Thu Dec 30, 2010 9:34 pm

Hi,

I just bought the Axiom today and realize 8.2 has a bug that prevents DirectLink from working.
So I installed the beta which supposedly fixes it, but unfortunately it doesn't work any better for me.
Am I alone in this case?

Settings:
Win XP SP3 - MIDI over USB only - TC Electronics Impact Twin external interface
After plugging the Axiom I have 3 USB inputs + 3 emulated USB inputs showing up in the input drop list, and 2 USB entries + 2 emulated USB entries in the output drop list.

I also have Midi Yoke installed so the drop lists have 8 Yoke related entries each.

Just tried various combinations, with no success...

Any feedback appreciated,
Cheers

_ain_t_no_slash
Posts: 2
Joined: Thu Dec 30, 2010 9:16 pm

Re: Axiom 61 2nd gneration - DirectLink - still no success

Post by _ain_t_no_slash » Wed Jan 05, 2011 5:46 am

Auto-replying myself on this one : it finally worked.
I switched off all my MIDI activators (Track, sync, remote), including those referring to by my external audio/midi interface (TC Impact Twin).
I then activated Track on for entries labeled "audio USB[2]" (Input and output), that gave me DirectLink recognition but not keys!
So I then switched on entries labeled "audio USB" and it gave me working keys in addition.
A bit confusing, but DirectLink now works so I'll call it good news!

Whitehorsevideo
Posts: 6
Joined: Sat Dec 25, 2010 8:10 am

Re: Axiom 61 2nd gneration - DirectLink - still no success

Post by Whitehorsevideo » Wed Jan 19, 2011 2:01 am

Also try ASIO Drivers from 3rd party. Worked for me!

Post Reply