8.3b4 doesn't show any of my user presets?

Post Reply
Fanu
Posts: 383
Joined: Sun Sep 27, 2009 7:50 pm
Location: Helsinki

8.3b4 doesn't show any of my user presets?

Post by Fanu » Thu Mar 22, 2012 7:50 am

I just installed 8.3b4.

Works fine, but it doesn't show in its browser any of the presets I've created.
E.g., when I choose to slice to midi, my slicing presets don't show up in the list.
Or, none of the EQ presets of my own show up.

What should I be looking into here?
Image
Mastering & mixing by Fanu | Ableton Live Basics tutorial video
Mixing and mastering engineer | Ableton Certified Trainer

Evengy
Posts: 451
Joined: Wed Jan 13, 2010 8:31 am

Re: 8.3b4 doesn't show any of my user presets?

Post by Evengy » Thu Mar 22, 2012 8:02 am

Fanu wrote:I just installed 8.3b4.

Works fine, but it doesn't show in its browser any of the presets I've created.
E.g., when I choose to slice to midi, my slicing presets don't show up in the list.
Or, none of the EQ presets of my own show up.

What should I be looking into here?
hi,

try to watch your libraryfolder in your preferences. the location is c:\users\blabla\betalibrary but it´s possible to select your old library. it worked for me but attention, it is a beta library which will copied to your "old" one. you can do it the other way, copy your presets to your beta library ;)

Fanu
Posts: 383
Joined: Sun Sep 27, 2009 7:50 pm
Location: Helsinki

Re: 8.3b4 doesn't show any of my user presets?

Post by Fanu » Thu Mar 22, 2012 8:08 am

Oh, I see - seems there is a beta lib just like you said.
I noticed that by copying my defaults and presets folder into the betalibrary, i got to use all my own shizzle in the beta version.

Thanks man! :D
Image
Mastering & mixing by Fanu | Ableton Live Basics tutorial video
Mixing and mastering engineer | Ableton Certified Trainer

Post Reply