VSTs not found

Locked
kanuto
Posts: 38
Joined: Mon Oct 19, 2009 3:30 pm

VSTs not found

Post by kanuto » Wed Jul 04, 2012 3:15 pm

Just installed the beta but VSTs can't be found or scanned...

XSIMan
Posts: 552
Joined: Wed Nov 18, 2009 7:22 pm
Location: England
Contact:

Re: VSTs not found

Post by XSIMan » Wed Jul 04, 2012 4:26 pm

Are your plugins 64bit if not then you need to install Jbridge.

backster
Posts: 2
Joined: Thu Jul 05, 2012 3:19 am

Re: VSTs not found

Post by backster » Thu Jul 05, 2012 3:23 am

Have the same problem here.

I've installed Vangard as 32bit and 64bit version which is working
fine with 8.3, ut in 8.4b1 it's not showing up in the vst section.

greetz,
Manuel

XSIMan
Posts: 552
Joined: Wed Nov 18, 2009 7:22 pm
Location: England
Contact:

Re: VSTs not found

Post by XSIMan » Thu Jul 05, 2012 12:51 pm

You might have to point Live to your VST folder I've put all my 64bit and Jbridged 32bit Vsts in one folder named it 64bit Plugins.

wasoota
Posts: 94
Joined: Fri Feb 27, 2009 7:18 pm

Re: VSTs not found

Post by wasoota » Thu Jul 05, 2012 6:25 pm

Check for shortcut files to your 32bit folder kicking around, too. I had a shortcut to my Vst32 folder in my Vst64 folder and live didn't show any of the plugins that were in both folders.

[mal]
Posts: 515
Joined: Wed Jun 20, 2012 10:51 am

Re: VSTs not found

Post by [mal] » Fri Jul 06, 2012 12:07 pm

Please post plugin issues here:

viewtopic.php?f=46&t=182175

[mal]
Posts: 515
Joined: Wed Jun 20, 2012 10:51 am

Re: VSTs not found

Post by [mal] » Tue Jul 10, 2012 9:37 am

Hi,


Please note a know issue we found with the scanning on OSX, which might solve the missing plugins for some of you.
viewtopic.php?f=46&t=182281

If you discover reproduce able problems, please add a new thread to the forum here pr problem you encounter, which makes it easier for us to keep track of the relevant test information. Closing this thread for that reason.

Best,
Mads

Locked