Ableton Live/ Softstep/ OS 10.8 compatibility

Post Reply
dvanscoten
Posts: 28
Joined: Sun Jul 23, 2006 9:54 pm
Location: Boulder, CO, USA
Contact:

Ableton Live/ Softstep/ OS 10.8 compatibility

Post by dvanscoten » Sat Sep 15, 2012 6:06 am

Does anybody know if the Keith McMillen softstep is compatible with OS 10.8 in LIve 8?
The SSCOM ports don't show up in Live's Midi pref's, so it's not receiving any midi messages,

-Derek VanScoten
dvsmusic.com

psyndrome
Posts: 46
Joined: Thu Jan 05, 2012 6:22 pm
Location: Magdeburg (Germany)
Contact:

Re: Ableton Live/ Softstep/ OS 10.8 compatibility

Post by psyndrome » Mon Sep 17, 2012 12:48 am

Hi dvanscoten,

in midi settings of Ableton Live you have to check all 3 buttons activated of "SoftStep". This works for me with my SoftStep under Mac.

[mal]
Posts: 515
Joined: Wed Jun 20, 2012 10:51 am

Re: Ableton Live/ Softstep/ OS 10.8 compatibility

Post by [mal] » Mon Sep 17, 2012 10:36 am

Hi,

Please let me know if psyndromes tip worked. We have been investigating a few midi I/O issues but did not discover any defects

When replying, and if you ares till having problems, please chekc against version 8.3.4 to see if it is a new problem.


best,
Mads

[mal]
Posts: 515
Joined: Wed Jun 20, 2012 10:51 am

Re: Ableton Live/ Softstep/ OS 10.8 compatibility

Post by [mal] » Mon Sep 24, 2012 1:38 pm

Hi,

Any news?

Best,
Mads

Post Reply