All times are UTC

 
 



Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Live 8.4b9 and external gear
PostPosted: Tue Dec 11, 2012 7:21 am 

Joined: Fri Jan 12, 2007 11:48 am
Posts: 1104
Has anyone else encountered problems with 64bit beta and external synths performance? Live hasn't been known as the steadiest sync master but now I'm experiencing drifting that is making working with beta impossible. Besides drifting it seems that some of the cc messages sent are not going through at all. Yet again same midi files work on 8.3.2 just fine.

My system is:
Live 8.4b9
MBP with OSX 10.6.8
RME Multiface II sending MIDI straight to DSI Evolver

EDIT: Seems like there was a user error when comparing Live's versions: cc envelope #13 didn't have a dot in the beginning and was therefore zeroed for the most parts when exporting MIDI file. Once moved back to its original place the strange behavior came back when running sequence in 8.3.2 too. So I guess this means the blame goes to my Evolver, which seems to have slowed down (7 years old now). I apologize for being hasty.

Cheers

_________________
MBP OSX 10.6.8, Live 8.4, MFII, Evolver, Monomachine, Octatrack, APC40, Launchpad


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Live 8.4b9 and external gear
PostPosted: Thu Dec 13, 2012 4:02 pm 

Joined: Wed Jun 20, 2012 10:51 am
Posts: 502
Hi,

Good to hear the error was found. I will close this thread.

best,
Mads


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 

All times are UTC

 
 

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group