Live 9.04 keeps reverting back to internal audio

Please join the new beta forum at https://ableton.centercode.com/login.html
Locked
dboy
Posts: 92
Joined: Fri Feb 16, 2007 11:04 pm

Live 9.04 keeps reverting back to internal audio

Post by dboy » Wed May 15, 2013 8:21 pm

When launching Live after a reboot it randomly "forgets" the last used interface and I have to reset it in the audio prefs. This on MBP with RME FF 400 interface.

[mal]
Posts: 515
Joined: Wed Jun 20, 2012 10:51 am

Re: Live 9.04 keeps reverting back to internal audio

Post by [mal] » Tue May 21, 2013 1:01 pm

Hi,

This is one of the fixes for the next beta version. Thanks for reporting though

Best,
Mads

Valiumdupeuple
Posts: 1036
Joined: Mon May 31, 2010 12:36 pm
Contact:

Re: Live 9.04 keeps reverting back to internal audio

Post by Valiumdupeuple » Sun Jun 02, 2013 8:50 pm

Hi mal.
Which "next" beta release are you talking about?
Because there's a lot of bugs "tracked" for a long time, but every new release looks surprisingly very weak in term of bug fixes.

manasseh
Posts: 35
Joined: Sun Dec 27, 2009 9:15 pm

Re: Live 9.04 keeps reverting back to internal audio

Post by manasseh » Mon Jun 03, 2013 7:05 pm

So true.
Live 10.1b13
Windows 10 build 1809
RME Babyface Pro

[mal]
Posts: 515
Joined: Wed Jun 20, 2012 10:51 am

Re: Live 9.04 keeps reverting back to internal audio

Post by [mal] » Thu Jun 20, 2013 11:41 am

Hi,

Please try to reproduce with the upcoming 9.0.5b4.

Best,
Mads

dboy
Posts: 92
Joined: Fri Feb 16, 2007 11:04 pm

Re: Live 9.04 keeps reverting back to internal audio

Post by dboy » Wed Aug 14, 2013 8:43 pm

Still happening here in 9.0.5.......

Locked