midi mapping problem

Come here to discuss Push with other users.
For tech support, please head to http://www.ableton.com/help
Post Reply
darklab
Posts: 2
Joined: Fri Jan 15, 2021 9:32 pm

midi mapping problem

Post by darklab » Thu Apr 22, 2021 8:12 pm

ok, so I have a Remote switched on in my Midi preferences, and still, I'm not able to map my Push 2 with Ableton.
Image

What I have realized is that if I switch my Track off for Push 2, I can still play notes.
Any ideas what's wrong?

thanks!

[jur]
Site Admin
Posts: 2770
Joined: Mon Jun 01, 2015 3:04 pm
Location: Ableton

Re: midi mapping problem

Post by [jur] » Thu Apr 22, 2021 8:59 pm

You can only map things from Push's User mode.
Ableton Forum Moderator

Post Reply