Push 2 Map To Macro

Come here to discuss Push with other users.
For tech support, please head to http://www.ableton.com/help
Post Reply
R.
Posts: 34
Joined: Tue Apr 02, 2019 10:15 pm

Push 2 Map To Macro

Post by R. » Tue May 04, 2021 3:06 pm

Just a quick one - can you map an encoder from push 2 straight to a macro without having to right click and use the mouse?

[jur]
Site Admin
Posts: 2894
Joined: Mon Jun 01, 2015 3:04 pm
Location: Ableton

Re: Push 2 Map To Macro

Post by [jur] » Tue May 04, 2021 3:48 pm

Push is automatically mapped to the devices.
If you're talking about custom midi mapping with Push's User mode, then midi assignement is done like with any other controler.
Ableton Forum Moderator

Post Reply