moving the start marker

Come here to discuss Push with other users.
For tech support, please head to http://www.ableton.com/help
Post Reply
djcyph
Posts: 130
Joined: Mon Sep 25, 2006 10:10 pm
Location: NJ USA!

moving the start marker

Post by djcyph » Sun Mar 31, 2013 4:49 pm

anyway to do it on push? when i hit clip you can only move loop bracket and change length....is there anyway to get Start Marker to follow Loop brace movements?

lo.key
Posts: 360
Joined: Tue Dec 22, 2009 7:05 pm

Re: moving the start marker

Post by lo.key » Sun Mar 31, 2013 5:00 pm

turn off the loop. while loop is on you adjust loop start and end, when its off you adjust clip start and end.

djcyph
Posts: 130
Joined: Mon Sep 25, 2006 10:10 pm
Location: NJ USA!

Re: moving the start marker

Post by djcyph » Sun Mar 31, 2013 5:57 pm

thanks, good call!....related question, i know hitting shift enables some sort of "fine tuning" because without that the position jumps bars.....with shit it goes from 1.1.1 to 1.2.1...is there any other button to hit to get even finer tuning like go from 1.1.1 to 1.1.2?

thanks

Post Reply