Got Push (finally) - what's with the power supply?

Come here to discuss Push with other users.
For tech support, please head to http://www.ableton.com/help
Post Reply
StewD
Posts: 58
Joined: Sat Oct 09, 2010 6:53 am

Got Push (finally) - what's with the power supply?

Post by StewD » Tue Jul 23, 2013 3:36 am

First things first ... this thing is F*$#@*% AMAZING!!

... but what's with the power supply? I guess if you're not in Europe, the UK or the US you:
a) don't 'need' a power supply?
b) don't deserve a power supply?
c) don't exist?

(I don't think it's c cause they managed to find me)

Smart ass comments aside, can I use some other generic power supply? Don't really want to have to use an adapter if I want to go bright lights!

re:dream
Posts: 4545
Joined: Fri Dec 28, 2007 9:42 am
Location: Hoerikwaggo's sunset side...
Contact:

Re: Got Push (finally) - what's with the power supply?

Post by re:dream » Tue Jul 23, 2013 4:08 am

Where are you? 8)

StewD
Posts: 58
Joined: Sat Oct 09, 2010 6:53 am

Re: Got Push (finally) - what's with the power supply?

Post by StewD » Tue Jul 23, 2013 7:37 am

8O oops

Australia

turbomartin
Posts: 90
Joined: Fri Nov 17, 2006 11:48 am

Re: Got Push (finally) - what's with the power supply?

Post by turbomartin » Tue Jul 23, 2013 7:59 am

Honestly, they're too bright when I'm working with it in a dim room.

In the daytime, they're nice to have. Still OK without tho.

StewD
Posts: 58
Joined: Sat Oct 09, 2010 6:53 am

Re: Got Push (finally) - what's with the power supply?

Post by StewD » Tue Jul 23, 2013 9:04 am

yeah, been playing with it most of the day and it's not really an issue.

you would think though that if they were going to put in a power supply that it would be usable!

artpunk
Posts: 541
Joined: Mon Feb 06, 2012 1:51 am
Location: The Antipodes
Contact:

Re: Got Push (finally) - what's with the power supply?

Post by artpunk » Tue Jul 23, 2013 9:16 am

StewD wrote:yeah, been playing with it most of the day and it's not really an issue.

you would think though that if they were going to put in a power supply that it would be usable!
Stew - did you actually get a power supply with your unit? I got mine from Awave in Melbourne and there was no PSU in the box, even though there is meant to be an appropriate supply for whatever country you are in. Awave tell me they're trying to chase it up fom the Australian Ableton distributors CMI... it's been a couple of months now...
The PUSH is amazing and works fine without it, but I would like one to reduce battery load if I'm using my laptop unplugged....

“... it was just to make an average listener go: ‘What the fuck is this?’ That’s a real inspiration for me and something that I will explore more on upcoming recordings.”
- Wally De Backer (Gotye) quoting Ween's intention behind making records

StewD
Posts: 58
Joined: Sat Oct 09, 2010 6:53 am

Re: Got Push (finally) - what's with the power supply?

Post by StewD » Tue Jul 23, 2013 11:09 am

hey artpunk,

yes a power supply with the three different adaptors was in the box. not going to be of much use though as the way the adaptors fit I doubt I'd be able to find an Aussie one to fit.

might send Abe support an email re power adaptors and see what they suggest

re:dream
Posts: 4545
Joined: Fri Dec 28, 2007 9:42 am
Location: Hoerikwaggo's sunset side...
Contact:

Re: Got Push (finally) - what's with the power supply?

Post by re:dream » Tue Jul 23, 2013 11:55 am

In your shoes, I would go to my local travel shop and get an aussie --> European plug adaptor

Then take the Push's Euro plug adaptor into that.

StewD
Posts: 58
Joined: Sat Oct 09, 2010 6:53 am

Re: Got Push (finally) - what's with the power supply?

Post by StewD » Sun Aug 25, 2013 12:16 pm

Got an email from support the other day ... an Aussie plug is on the way!

8)

Post Reply