selected track is always record enabled

Come here to discuss Push with other users.
For tech support, please head to http://www.ableton.com/help
Post Reply
p8guitar
Posts: 254
Joined: Thu Jul 15, 2004 7:15 pm
Location: Germany
Contact:

selected track is always record enabled

Post by p8guitar » Wed Jul 31, 2013 6:29 pm

When push is connected, a selected midi track is always record enabled. When I click on the record enable button, it changes from red to light red, that's all. I don't like this, because this prevents me from recording automation without recording a clip!
Live 9.0.6; Push; Mac OS 10.8.5; MacBook Pro 2.4GHz/8GB Intel Core i7

lyovino
Posts: 509
Joined: Thu May 27, 2010 3:29 am

Re: selected track is always record enabled

Post by lyovino » Thu Aug 01, 2013 8:32 am

Not so. Did you engage the automation button and record?
iMac, Intel Core i7, 2.8 GHz, 16GB
Yosemite, Live 9.xx Suite (64- bit)
Push, Apogee Ensemble

p8guitar
Posts: 254
Joined: Thu Jul 15, 2004 7:15 pm
Location: Germany
Contact:

Re: selected track is always record enabled

Post by p8guitar » Thu Aug 01, 2013 5:54 pm

lyovino wrote:Not so. Did you engage the automation button and record?
yes, then automation and a new clip is recorded into the track, overwriting the existing clip. (I'm recording in arrangement view.)

Post Reply