Page 1 of 1

Creating a new scene from currently play clips

Posted: Sun Sep 01, 2013 5:23 pm
by sowhoso
the manual says: "Duplicate creates a new scene containing all of the currently playing clips, and seamlessly switches to playing them back. This is the same as the Capture and Insert Scene command in Live’s Create menu"

but it does not happen at all for me with Push. i can do that from the CREATE menu but not from Push when hitting DUPLICATE

maybe i misunderstand Scene Workflow and Clip Workflow. really not sure about those

thx for any insight!

Re: Creating a new scene from currently play clips

Posted: Mon Sep 02, 2013 3:04 am
by Jed
From the V9.05 Release notes:

When 'Clip Workflow' mode is selected, the 'Duplicate' button now only affects the currently selected clip and not the entire scene. Shift + 'Duplicate' will Capture and Insert a scene.

Cheers
Jed

Re: Creating a new scene from currently play clips

Posted: Mon Sep 02, 2013 3:53 am
by sowhoso
got it

thx Jed!