All times are UTC

 
 



Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Push not registering as generic usb audio device - with FIX
PostPosted: Sat Dec 21, 2013 6:48 pm 

Joined: Sat Dec 21, 2013 6:41 pm
Posts: 15
So I ran into a problem when installing my Push. Windows 7 64bit didn't recognize it as a generic usb audio device. This is a problem for all devices using this driver. In certain instances, Windows doesn't install the driver on OS installation.

You'll scour the internet for solutions and really won't find any. It's not a problem with the Push or Ableton, so Ableton probably won't have a solution for you. But I did come up with one a while back while going through the same problems with a Quneo from McMillen. The Quneo wasn't for me and I've since returned it, but I did learn something valuable.

What's going on is that you're missing the driver from your OS. I've isolated the probable culprit. It's as easy as downloading a small .inf file and then dragging it over to the appropriate directory. No need for a reboot. It should work right away if it's the problem.

I posted this in the McMillen forum and here's a link to it.

If you're having problems, I hope this helps. I just got my Push up and running this morning after about 12 hours of frustration.

http://forum.keithmcmillen.com/viewtopic.php?f=50&t=976


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Push not registering as generic usb audio device - with FIX
PostPosted: Wed Sep 17, 2014 10:15 pm 

Joined: Wed Sep 17, 2014 9:56 pm
Posts: 1
What about mac? I tried connecting my push via usb to other macs and it doesnt seem to work at all in any option. HELP!!!!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC

 
 

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group