Push. Not Working Need Original Remote Scripts

Come here to discuss Push with other users.
For tech support, please head to http://www.ableton.com/help
Post Reply
neilmcm1975
Posts: 17
Joined: Tue Mar 19, 2013 11:12 am

Push. Not Working Need Original Remote Scripts

Post by neilmcm1975 » Fri Jan 17, 2014 10:30 pm

I need the original push scripts as updated mines to use sea push colour scheme but wanted to revert back to the original colour scheme but when I loaded the originals I had saved push doesn't work it just please start live and when I start live it stays the same.

yur2die4
Posts: 6623
Joined: Sat Oct 03, 2009 3:02 am
Location: Menasha, Wisconsin
Contact:

Re: Push. Not Working Need Original Remote Scripts

Post by yur2die4 » Fri Jan 17, 2014 10:57 pm

Try deleting the Push folder completely.

Uninstalling Live.

Then reinstalling Live.

It's extreme, but it works.

Also, Live installs relatively quickly. It retains all your packs and presets without trouble.

drez
Posts: 497
Joined: Tue Oct 28, 2003 10:23 pm
Location: Dallas, TX

Re: Push. Not Working Need Original Remote Scripts

Post by drez » Sat Jan 18, 2014 5:34 pm

yur2die4 wrote:Try deleting the Push folder completely.

Uninstalling Live.

Then reinstalling Live.

It's extreme, but it works.

Also, Live installs relatively quickly. It retains all your packs and presets without trouble.
Yep, this is the safest thing to do.
http://www.twitter.com/dreznicek
http://www.soundcloud.com/dreznicek
MacBook Pro Retina Laptop, 2.7Ghz i7, 16Gig RAM, 500G SSD, Live 9, Push, Novation SL25 Mk2, iPad (TouchOSC, Lemur, Touch-Able), Reason

Post Reply