Is it possible to reorder things in Push's browser?

Come here to discuss Push with other users.
For tech support, please head to http://www.ableton.com/help
Post Reply
winterisfatal
Posts: 2
Joined: Thu Dec 18, 2014 9:44 pm

Is it possible to reorder things in Push's browser?

Post by winterisfatal » Sat Dec 27, 2014 2:17 am

Hey everyone!
I just want to know if it's possible to put "Places" on top of Browser for me not to do a lot of knob-moving just to get to my precious handmade racks.

I believe there could be some config file somewhere...

Greeny1321
Posts: 41
Joined: Sun Oct 26, 2014 10:14 pm

Re: Is it possible to reorder things in Push's browser?

Post by Greeny1321 » Sat Dec 27, 2014 9:00 am

Not that I am aware of but holding in the button rather than using the encoder works for me, if you hold shift and use the buttons its faster still

tedlogan
Posts: 1344
Joined: Thu Dec 20, 2012 7:23 pm
Location: Leamington Spa, UK
Contact:

Re: Is it possible to reorder things in Push's browser?

Post by tedlogan » Sat Dec 27, 2014 1:04 pm

It sucks, yes. I never ever use anything that is not in Places ie. my own configurations of stuff. Ableton's complete silence on everything has become disheartening, and now I'm too fed up to care much anymore though. To the mouse I go. Vote here on the Ableton beta site:

https://ableton.centercode.com/project/ ... 02F18223B9 search SUG1041 if the link does not allow access

and here:

https://ableton.centercode.com/project/ ... 2237DF39ED search SUG0962 if the link does not allow access

xzusa8ky
Posts: 1064
Joined: Fri Nov 19, 2004 6:48 pm
Location: Vienna

Re: Is it possible to reorder things in Push's browser?

Post by xzusa8ky » Sat Dec 27, 2014 7:16 pm

Yes Ableton are a joke to its custoumors! Nothing new they are germans, they dont give a shit!
Bitwig/1.0.5 - Ableton/Live 8 - Apple/MacPro-2.8Ghz-8Core-RAID - Samsung/SM-P2770H 27" - Yamaha/HS80M/HS10W - Behringer/BCR/BCF - Allen & Heath/Xone:3D - Sennheiser/HD25-13 - Native Instruments/Komplete9/Traktor Pro

Greeny1321
Posts: 41
Joined: Sun Oct 26, 2014 10:14 pm

Re: Is it possible to reorder things in Push's browser?

Post by Greeny1321 » Sun Dec 28, 2014 8:37 am

xzusa8ky wrote:Yes Ableton are a joke to its custoumors! Nothing new they are germans, they dont give a shit!
I don't get all the comment around here like this, ok some update (or even dialogue) would be nice from ableton but my push does everything they advertised it would be able to, why the hate? And racism against germans probably isn't the answer.

Stromkraft
Posts: 7033
Joined: Wed Jun 25, 2014 11:34 am

Re: Is it possible to reorder things in Push's browser?

Post by Stromkraft » Sun Dec 28, 2014 10:45 am

Greeny1321 wrote: I don't get all the comment around here like this, ok some update (or even dialogue) would be nice from ableton but my push does everything they advertised it would be able to, why the hate? And racism against germans probably isn't the answer.

Don't feed the trolls.
Make some music!

winterisfatal
Posts: 2
Joined: Thu Dec 18, 2014 9:44 pm

Re: Is it possible to reorder things in Push's browser?

Post by winterisfatal » Sun Dec 28, 2014 11:16 am

I absolutely love Push and all the Ableton's work! This combination is a pure masterpiece, I don't have any reason to complain whatsoever.

Germans rock!! :D

Yet it'll be cool to hear on this subject. I really think there should be a config file or some workaround to fix that.

snappyass
Posts: 60
Joined: Sat Jan 04, 2014 1:40 pm

Re: Is it possible to reorder things in Push's browser?

Post by snappyass » Sun Dec 28, 2014 11:31 am

i found this video. wont place at the top but better than nothing....
https://www.youtube.com/watch?v=FuEvi2vFMzI

Greeny1321
Posts: 41
Joined: Sun Oct 26, 2014 10:14 pm

Re: Is it possible to reorder things in Push's browser?

Post by Greeny1321 » Mon Dec 29, 2014 2:32 pm

winterisfatal wrote:I absolutely love Push and all the Ableton's work! This combination is a pure masterpiece, I don't have any reason to complain whatsoever.

Germans rock!! :D

Yet it'll be cool to hear on this subject. I really think there should be a config file or some workaround to fix that.
Good to hear it isn't just me, I've only had mine since october and so far I love it!

Eleggua
Posts: 24
Joined: Sun Nov 30, 2014 9:58 pm

Re: Is it possible to reorder things in Push's browser?

Post by Eleggua » Tue Dec 30, 2014 1:21 am

Greeny1321 wrote:
winterisfatal wrote:I absolutely love Push and all the Ableton's work! This combination is a pure masterpiece, I don't have any reason to complain whatsoever.

Germans rock!! :D

Yet it'll be cool to hear on this subject. I really think there should be a config file or some workaround to fix that.
Good to hear it isn't just me, I've only had mine since october and so far I love it!
And I just got mine and I'm in awe of it's build quality and capability of which I haven't even scratched the surface.

German engineering is far and away at the top of the hil. They have been famous for it since forever.

Ever of hear of Mercedes or BMW? Nuff said.

sf1
Posts: 17
Joined: Thu Nov 05, 2009 6:36 pm

Re: Is it possible to reorder things in Push's browser?

Post by sf1 » Fri Jan 02, 2015 9:26 pm

Yeah must be an update for add it Ableton Lib / User Lib

viewtopic.php?f=3&t=208724

Post Reply