are all the parameters of simpler mapped to push 2?

Come here to discuss Push with other users.
For tech support, please head to http://www.ableton.com/help
Post Reply
reptilazio
Posts: 3
Joined: Mon Dec 07, 2015 4:31 am

are all the parameters of simpler mapped to push 2?

Post by reptilazio » Mon Dec 07, 2015 4:32 am

I cant find the pitch lfo porcentage mapped on push 2

recyclinglostcities
Posts: 22
Joined: Mon Nov 02, 2009 7:47 pm

Re: are all the parameters of simpler mapped to push 2?

Post by recyclinglostcities » Mon Dec 07, 2015 5:53 pm

Not in front of mine at the moment, but I believe that one is missing. There's a few parameters on Live's native devices I've noticed are missing, like the looping envelope options in Operator, which is a real bummer as that's one of my favorite features of that synth. Hopefully Ableton has plans to add the rest of these parameters, as it's a little misleading for them to claim that all device parameters can be controlled via Push 2 as it currently stands.

jobinho
Posts: 60
Joined: Fri Oct 25, 2013 5:18 pm

Re: are all the parameters of simpler mapped to push 2?

Post by jobinho » Mon Dec 07, 2015 8:08 pm

Same with some M4L drum synth parameters - need those mapped!

reptilazio
Posts: 3
Joined: Mon Dec 07, 2015 4:31 am

Re: are all the parameters of simpler mapped to push 2?

Post by reptilazio » Tue Dec 08, 2015 11:02 pm

i hope in future updates all the native stuff came correctly mapped

djadonis206
Posts: 6488
Joined: Thu Jun 17, 2004 4:23 pm
Location: Seattle, WA.

Re: are all the parameters of simpler mapped to push 2?

Post by djadonis206 » Tue Dec 08, 2015 11:52 pm

recyclinglostcities wrote:Not in front of mine at the moment, but I believe that one is missing. There's a few parameters on Live's native devices I've noticed are missing, like the looping envelope options in Operator, which is a real bummer as that's one of my favorite features of that synth. Hopefully Ableton has plans to add the rest of these parameters, as it's a little misleading for them to claim that all device parameters can be controlled via Push 2 as it currently stands.
I also noticed you can't select the number of voices in Operator. Curious if it's the same for Analog
Ableton | Elektron

Music

Post Reply