All times are UTC

 
 



Post new topic Reply to topic  [ 18 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: Push 2 Hot Swap SAMPLE doesn't work!
PostPosted: Sat Jan 12, 2019 4:54 am 

Joined: Mon Apr 12, 2004 2:17 am
Posts: 3464
Location: Mos Eisley
This is sooo strange. And its the same without Push as well. (I dont have Push) Im currently auditioning and archiving tens of thousands of drum samples, and now got a tennis arm pain and also neck pain from mouse drag and drop every single sample to a rack with Sampler. So I went through the manual and now this forum to see if I was missing something with the hot swap function. Well, you can make Simpler or Sampler have a default setting when dropping samples to them. But it still breaks all macros each and every time, both with 9 and 10.0.5!!


I cant believe there is still no solution for this after all these years.


Update: Ok, it works but only with Simpler. (Its a second swap button down to the right at the waveform window when hovering with the mouse) The new Simpler is better then the old so its ok to replace Sampler for my drum use for now..

_________________


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Push 2 Hot Swap SAMPLE doesn't work!
PostPosted: Sat Jan 12, 2019 8:02 am 

Joined: Mon Mar 23, 2009 1:18 pm
Posts: 352
ze2be wrote:
Update: Ok, it works but only with Simpler. (Its a second swap button down to the right at the waveform window when hovering with the mouse) The new Simpler is better then the old so its ok to replace Sampler for my drum use for now..


It works with your mouse, but you can't key or midi map that simpler hot swap sample button, there is no shortcut for it and it doesn't work when browsing on Push.
If you use Push, you loose all your macro's, and even worse, the whole rack chain of that drum cell.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Push 2 Hot Swap SAMPLE doesn't work!
PostPosted: Sat Jan 12, 2019 8:54 pm 

Joined: Mon Apr 12, 2004 2:17 am
Posts: 3464
Location: Mos Eisley
Sarrova-Q wrote:
ze2be wrote:
Update: Ok, it works but only with Simpler. (Its a second swap button down to the right at the waveform window when hovering with the mouse) The new Simpler is better then the old so its ok to replace Sampler for my drum use for now..


It works with your mouse, but you can't key or midi map that simpler hot swap sample button, there is no shortcut for it and it doesn't work when browsing on Push.
If you use Push, you loose all your macro's, and even worse, the whole rack chain of that drum cell.
I see..

I was considering finally getting the Push 2, but obviously not before this is fixed. Unfortunatly im not very optimistic about this ever happening.

Does Bitwig have a solution for this with Push or other controllers?

_________________


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 18 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC

 
 

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group