Arrangement and Record button

Come here to discuss Push with other users.
For tech support, please head to http://www.ableton.com/help
Post Reply
8E
Posts: 349
Joined: Sun May 05, 2013 11:25 am
Location: +ICXC·NIKA+

Arrangement and Record button

Post by 8E » Mon Jan 25, 2016 7:06 am

Hello.

Is it possible to use the record button for direct recording in the Arrangement mode? Every time I press the button, it records in to the Session mode, despite I am in the Arrangement mode.

Push1.

Thanks.
MacBook Pro (15", Mid 2015), 2,5 GHz i7, 16GB RAM / OS X El C Live Suite 9.7.6 + Push 1

molefonken
Posts: 60
Joined: Mon Jul 09, 2012 10:19 am

Re: Arrangement and Record button

Post by molefonken » Mon Jan 25, 2016 7:25 am

shift + record

8E
Posts: 349
Joined: Sun May 05, 2013 11:25 am
Location: +ICXC·NIKA+

Re: Arrangement and Record button

Post by 8E » Mon Jan 25, 2016 7:35 pm

molefonken wrote:shift + record
Many thanks.

Can it be permanently swapped without shift?
MacBook Pro (15", Mid 2015), 2,5 GHz i7, 16GB RAM / OS X El C Live Suite 9.7.6 + Push 1

Tarekith
Posts: 17332
Joined: Fri Jan 07, 2005 11:46 pm
Location: Ableton Forum Administrator
Contact:

Re: Arrangement and Record button

Post by Tarekith » Mon Jan 25, 2016 9:20 pm

Not natively, no.

8E
Posts: 349
Joined: Sun May 05, 2013 11:25 am
Location: +ICXC·NIKA+

Re: Arrangement and Record button

Post by 8E » Wed Jan 27, 2016 7:35 am

Sorry again, but I cannot get it.
Shift + record doesn't record in to the Arrngement.
I tried both Shifts - on the computer and on the Push, it doesn't work.
What I am doing wrong?
MacBook Pro (15", Mid 2015), 2,5 GHz i7, 16GB RAM / OS X El C Live Suite 9.7.6 + Push 1

Tarekith
Posts: 17332
Joined: Fri Jan 07, 2005 11:46 pm
Location: Ableton Forum Administrator
Contact:

Re: Arrangement and Record button

Post by Tarekith » Wed Jan 27, 2016 7:59 am

It's only in the current beta, sorry for the confusion. Will be released soon!

yesNiko
Posts: 22
Joined: Sat Nov 28, 2015 10:50 pm

Re: Arrangement and Record button

Post by yesNiko » Fri Feb 05, 2016 1:57 pm

In wich version will it be released?

I hope they implemented a overdub function as well when recording into arrangement.

Cheers!

recyclinglostcities
Posts: 22
Joined: Mon Nov 02, 2009 7:47 pm

Re: Arrangement and Record button

Post by recyclinglostcities » Fri Feb 05, 2016 7:30 pm

It's in the 9.6 update released a couple of days ago.

Post Reply