Is it possible to change the gate for note repeat (Push 2)

Come here to discuss Push with other users.
For tech support, please head to http://www.ableton.com/help
Post Reply
tunabee
Posts: 1
Joined: Sat Aug 13, 2016 9:39 pm

Is it possible to change the gate for note repeat (Push 2)

Post by tunabee » Thu Sep 01, 2016 1:35 pm

I've tried to look for an answer to this question and haven't found anything about it in the manual. Seems like a pretty big omission.

swishniak
Posts: 1132
Joined: Mon Jan 09, 2006 11:25 am
Location: Berlin

Re: Is it possible to change the gate for note repeat (Push 2)

Post by swishniak » Thu Sep 01, 2016 7:42 pm

you mean the envelope for the sample or the actual note length?

Zyko1
Posts: 44
Joined: Tue May 27, 2014 8:26 am

Re: Is it possible to change the gate for note repeat (Push 2)

Post by Zyko1 » Fri Sep 02, 2016 11:50 am

Defo +1!! Would like that Option too.

What you could do is stick a NoteLength midi-effect into the track, and use push Encoders to adjust gatelength when in repeat mode.

Post Reply