Push 2 incorrect shows VST parameters values

Come here to discuss Push with other users.
For tech support, please head to http://www.ableton.com/help
Post Reply
swap15
Posts: 8
Joined: Sat Dec 03, 2011 1:20 pm

Push 2 incorrect shows VST parameters values

Post by swap15 » Tue Oct 11, 2016 9:17 pm

Ableton just release Live 9.7 but still didn't fix this annoying bug :( May be it reproduces only my Push?
Issue: if parameter value of VST plugin contains letters and digits Push2 shows only digits. For example if value set to "C 5" Push shows only "5" See screenshots with Sylent1 and LFO destination.
https://www.dropbox.com/s/acf4gu4oen2zp ... 8.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/urzn999e217v2wc/live.jpg?dl=0

Can any body help? Or also reproduce this?
Last edited by swap15 on Wed Oct 12, 2016 1:28 pm, edited 1 time in total.


swap15
Posts: 8
Joined: Sat Dec 03, 2011 1:20 pm

Re: Push 2 incorrect show of VST parameters values

Post by swap15 » Wed Oct 12, 2016 11:26 am

How it can solve this issue?

lovelight
Posts: 242
Joined: Thu Oct 13, 2005 9:01 pm
Contact:

Re: Push 2 incorrect shows VST parameters values

Post by lovelight » Thu Oct 13, 2016 6:13 pm

You can have the Push Rack for Sylenth1 for free if you want, with logic midi mapping and easy preset browsing for Push. just a suggestion.

https://www.facebook.com/AbletonPushVstRacks/

Post Reply