push - graphic interface issue

Come here to discuss Push with other users.
For tech support, please head to http://www.ableton.com/help
Post Reply
ars787
Posts: 1
Joined: Sun Dec 02, 2018 1:42 pm

push - graphic interface issue

Post by ars787 » Mon Dec 03, 2018 4:24 pm

Hi! I need help, technical support ableton do not reply to. The display does not show waveforms of samples, signal levels and notes in the clip mode. The remaining functions work fine. Reinstalling windows or drivers did not work. Very rare problem in my opinion because searches in the Internet did not bring any results or solutions.

My Hardware Configuration
Core i5 8600 cpu GTX 1070 gpu Z390 chipset motherboard Focusrite 2i2_g2 audio Push 2

https://www.youtube.com/watch?v=66wvhHcoDvc
This video shows the problem

Airyck
Posts: 682
Joined: Thu Jul 02, 2009 11:54 pm
Location: Phoenix, AZ

Re: push - graphic interface issue

Post by Airyck » Tue Dec 11, 2018 4:49 pm

This seems like an issue with the Push 2 python scripts. Did you mess with the scripts at all? If not (or if you did) try to reinstall a fresh copy of Ableton Live and see if that helps. It’s possible that the scripts didn’t compile properly on the first opening of the program. If that doesn’t fix the issue then I’m not sure what else it could be.
http://www.soundcloud.com/airyck-sterrett
Ableton Live 10 Suite / Push 2 / Max 7 & 8 /
2016 Macbook Pro 15"
Too much hardware to list

jestermgee
Posts: 3106
Joined: Mon Apr 26, 2010 6:38 am
Contact:

Re: push - graphic interface issue

Post by jestermgee » Tue Dec 11, 2018 8:13 pm

Also in Help > About what is the exact Live version and is it up to date?

Post Reply