All times are UTC

 
 



Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Push 1 problem browsing plugin presets
PostPosted: Wed Jan 02, 2019 5:00 pm 

Joined: Wed Jan 02, 2019 4:54 pm
Posts: 1
I read this article here on how to browse 3rd party plugin presets with push 1

https://help.ableton.com/hc/en-us/artic ... in-presets

However it just doesnt work for me. I use a plugin that does expose its presets to Live 10 - I select the device, and then I press browse as it says to do here, which enters hotswap mode, however my push just returns me to the folder browser where I selected the plugin but there are no presets displayed to select. I have tried with a few plugins that all do expose their presets to Live.

Has anyone else had this problem? I feel i must be doing something wrong but no idea what


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Push 1 problem browsing plugin presets
PostPosted: Thu Jan 03, 2019 1:59 am 

Joined: Mon Apr 26, 2010 6:38 am
Posts: 2968
Only some VSTs (not many) support direct browsing of their presets through the host for a start.

For second, the info page you linked to says this:
Quote:
VST plug-in presets (Push 2 only)


Depending on your plugin there are some packs around that have all the presets saved into Ableton Racks that will work with Push 1.

_________________
Freelance SoundLabs
Soundcloud


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Push 1 problem browsing plugin presets
PostPosted: Fri Jan 11, 2019 4:38 pm 

Joined: Thu Oct 13, 2005 9:01 pm
Posts: 230
Hi Eddie

I've done instrument racks for Vst,s

Go here:

http://www.lovelight.biz/

Or

https://www.facebook.com/groups/AbletonPushVstRacks/


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC

 
 

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group