Push2 display blank

Come here to discuss Push with other users.
For tech support, please head to http://www.ableton.com/help
Post Reply
jaiggle
Posts: 3
Joined: Mon Jul 22, 2019 4:11 pm

Push2 display blank

Post by jaiggle » Mon Jul 22, 2019 4:15 pm

Hey everybody,

so i just received my push2 but i am having a problem with the display.
Everything is working, i can play a drum kit play melodies etc, so the buttons and the push itself work.

The display however just stays blank, it lights up so there is power going to the display its just not showing anything.

anybody know what could be the issue here?

Running on windows 10 with the latest drivers for everything

miyaru
Posts: 696
Joined: Tue Jan 10, 2017 12:08 pm
Location: The Netherlands

Re: Push2 display blank

Post by miyaru » Mon Jul 22, 2019 9:24 pm

If the legends show light, press setup. Then the fourth rotating knob from the left turn it open. Light should com now and any sign of life. If not, return your unit!
Greetings from Miyaru.

Prodaw i7-7700, 16Gb Ram, Focusrite Saffire Pro40, Live Suit 10, Push2, Presonus Eris E8, Lexicon MPX1,
Korg N1, Korg R3, NI Massive, Air Hybrid 3, Rob Papen's Predator 2, Sonarworks Reference 4 and Scaler.

jaiggle
Posts: 3
Joined: Mon Jul 22, 2019 4:11 pm

Re: Push2 display blank

Post by jaiggle » Tue Jul 23, 2019 1:41 pm

thanks for the tip, if i do this i can see the brightness changing but the display still shows nothing, no logo on startup or anything

miyaru
Posts: 696
Joined: Tue Jan 10, 2017 12:08 pm
Location: The Netherlands

Re: Push2 display blank

Post by miyaru » Tue Jul 23, 2019 7:25 pm

I'm afraid you have to return it, you're sure your software is running OK? Push2 does nothing by itself, it is a controller which gets info from your videocard.........
Greetings from Miyaru.

Prodaw i7-7700, 16Gb Ram, Focusrite Saffire Pro40, Live Suit 10, Push2, Presonus Eris E8, Lexicon MPX1,
Korg N1, Korg R3, NI Massive, Air Hybrid 3, Rob Papen's Predator 2, Sonarworks Reference 4 and Scaler.

Tarekith
Posts: 17332
Joined: Fri Jan 07, 2005 11:46 pm
Location: Ableton Forum Administrator
Contact:

Re: Push2 display blank

Post by Tarekith » Tue Jul 23, 2019 10:23 pm

Definitely sounds like a faulty unit, but I'd try contacting support@ableton.com before you return it to see if they have any suggestions.

jaiggle
Posts: 3
Joined: Mon Jul 22, 2019 4:11 pm

Re: Push2 display blank

Post by jaiggle » Wed Jul 24, 2019 4:02 pm

the shop i bought it from had a call with the ableton support and they said as well that if there isnt even a logo showing up, it's most likely a defect unit.
So hopefully it doenst take to long for a replacement to arrive, because even without a display, im having tons of fun with it, cant wait for a fully functioning unit ^^

Post Reply