Push 3 first image

Come here to discuss Push with other users.
For tech support, please head to http://www.ableton.com/help
Post Reply
maky355
Posts: 208
Joined: Thu Apr 07, 2011 6:10 am

Push 3 first image

Post by maky355 » Sun Sep 20, 2020 3:36 pm

Seriously? No one here talk about it?

:lol:

It's hard to tell but it looks real and probably standalone - meaning you'll be able to make music on it without computer. (it's a guess)

Image

Source - Ask Audio: https://ask.audio/articles/sneak-peek-a ... controller?

Sean_Clarke
Posts: 131
Joined: Sun Jul 25, 2004 10:20 am
Location: U.K.

Re: Push 3 first image

Post by Sean_Clarke » Sun Sep 20, 2020 3:43 pm

No interest unless its MPE (I still won't get one, but at least it means MPE is coming to the software!)

If it is real, you know where all this years development time has gone!! I hope they have haven't overlooked all the very necessary software updates that are needed and/or just focused on their hardware integration...
DAW: Bitwig, Live, Studio One via an X32 desk: Instruments: modular and analogue stuff, guitars, basses and drums.

pottering
Posts: 1118
Joined: Sat Dec 06, 2014 4:41 am

Re: Push 3 first image

Post by pottering » Sun Sep 20, 2020 9:39 pm

IMO, it is a fake mockup.

Tarekith
Posts: 17671
Joined: Fri Jan 07, 2005 11:46 pm
Location: Ableton Forum Administrator
Contact:

Re: Push 3 first image

Post by Tarekith » Sun Sep 20, 2020 10:32 pm

That's not your opinion, that's everyone's opinion LOL.
Tarekith
Ableton Forum Administrator
InnerPortalStudio.com - Professional Audio Mastering

maky355
Posts: 208
Joined: Thu Apr 07, 2011 6:10 am

Re: Push 3 first image

Post by maky355 » Mon Sep 21, 2020 8:31 am

Time will tell :lol:

seeing ongoing trend on "standalone" devices like new Maschine - I personally wouldn't be surprised to see some sort of Push 3 which is audio interface, controller, standalone processor, connected with your account, having all your Suite plugins inside. It's a big stretch yes, so let's see what they have under their table.

Fun to guess :D

pottering
Posts: 1118
Joined: Sat Dec 06, 2014 4:41 am

Re: Push 3 first image

Post by pottering » Mon Sep 21, 2020 8:49 am

I really hate how that AskAudio dude tries to push the narrative that Ableton is trying to hurt sales of the Maschine+ with a leak, (a pretty serious accusation), based on a meme post from a Facebook group...

[jur]
Site Admin
Posts: 2336
Joined: Mon Jun 01, 2015 3:04 pm
Location: Ableton

Re: Push 3 first image

Post by [jur] » Mon Sep 21, 2020 10:01 am

Too bad they forgot the footswitches inputs in a hidden layer before printing this :lol:
Ableton Forum Moderator

Guillermo Barrancos
Posts: 290
Joined: Tue Mar 05, 2013 8:05 am

Re: Push 3 first image

Post by Guillermo Barrancos » Mon Sep 21, 2020 10:18 am

Not to mention adding one too many MIDI ports. You only need three. IN / THRU / OUT . :roll: :lol:

They also don't line up properly, pointing to a terrible copy / paste job.

Corrode
Posts: 1
Joined: Sat Aug 08, 2020 10:00 pm

Re: Push 3 first image

Post by Corrode » Thu Sep 24, 2020 3:30 pm


Post Reply