Push 2 is on but not sending midi

Come here to discuss Push with other users.
For tech support, please head to http://www.ableton.com/help
Post Reply
Obozok
Posts: 2
Joined: Sat Feb 13, 2021 2:52 am

Push 2 is on but not sending midi

Post by Obozok » Sat Feb 13, 2021 3:47 am

Hello forum, I have a problem and looking for a solution... Push 2 is on but it does not send midi. Pads are lit, I can navigate between different channels, add tracks, adjust mix levels etc. but when it comes to playing an instrument, the pads do not work. I tried different usb cables, trying different ports, etc. But no tip I found yet has not worked.

This came out of nowhere; no changes to the system have been made (no windows update, no program updates). My midi settings have been the same and there is no error message under midi preferences. I am just puzzled. I would appreciate your input.

Thank you.

Obozok
Posts: 2
Joined: Sat Feb 13, 2021 2:52 am

Re: Push 2 is on but not sending midi

Post by Obozok » Sun Feb 14, 2021 3:38 am

Solved it. I saw a tip saying delete "preferences.cfg" from C:\Users\W_Dervish\AppData\Roaming\Ableton\Live 10.1.25\Preferences .. it worked : )

miyaru
Posts: 1025
Joined: Tue Jan 10, 2017 12:08 pm
Location: The Netherlands

Re: Push 2 is on but not sending midi

Post by miyaru » Sun Feb 14, 2021 11:52 am

It is perfect that you told the community what you have done to solve the problem. Now others can benefit from it too!!!!! :D
Greetings from Miyaru.

Prodaw i7-7700, 16Gb Ram, Focusrite Scarlett 18i20 3rd gen, Live Suit 10, Push2, Reason Suite 11, Presonus Eris E8, Lexicon MPX1,
Korg N1, Korg R3, NI Massive, Rob Papen's Predator 2, Sonarworks Reference 4 and Scaler.

Post Reply