Authorising LIve 9 Suite

Discussion of music production, audio, equipment and any related topics, either with or without Ableton Live
lll
Posts: 23
Joined: Tue Feb 26, 2008 11:15 am

Re: Authorising LIve 9 Suite

Post by lll » Fri Mar 08, 2013 2:56 pm

Mine is fixed !!!!Huuuuuuh

After a long conversation on the phone with customer service guy!

My problem was the lost sampler code I sold long time ago before getting the Live 8 Suite.

Hope things going well with you guys!

Hardtoe
Posts: 182
Joined: Thu Jan 15, 2004 3:50 am

Re: Authorising LIve 9 Suite

Post by Hardtoe » Fri Mar 08, 2013 4:04 pm

Authorization is timing out here as well in Canada - Why does Ableton always screw simple things up?
Can you hear it?

disco dreamz
Posts: 2
Joined: Sat Oct 14, 2006 1:24 pm
Location: Kent,england

Re: Authorising LIve 9 Suite

Post by disco dreamz » Fri Mar 08, 2013 9:44 pm

authorisation not working here in UK. Same story too, it says live9 standard upgrade in my licence list, when I puchased and down loaded suite 9. It also says I have a succesful authorisation on 6th march. If that is the case why am i still watching a grey and yellow stripey line going from left to right across my screen?
And why doesnt the authorise page open my web browser? Ive tried it on explorer and chrome btw. Ive also emailed ableton and they said:-

Hi,

Thank you for getting in touch and sorry about the issues you have experienced.

We're sorry for the trouble you experienced when you tried authorizing or downloading from our webpage. Our servers struggled to keep up with the initial interest in the release but the issue has since been resolved.
To authorize Live, open it on any computer with an internet connection and Live will guide you through the authorization process.

Im not too sure what action to take now, probably try phoning customer support on monday. So thats more time wasted.

Rado1969
Posts: 3
Joined: Wed Mar 10, 2021 4:39 pm

Re: Authorising LIve 9 Suite

Post by Rado1969 » Wed Mar 10, 2021 4:46 pm

Hi there,
I have a live lite 10.1 (64bit) license but need to work on a 32bit pc so I installed the latest 9.7.7 (32bit)
but I got "license version does not match" , tried to contact support several times but since last week no answer.
Do you guys know how to fix this?

PS: One week (or more?) to enable a license it is way to much dudes

Thank you!

Tarekith
Posts: 17795
Joined: Fri Jan 07, 2005 11:46 pm
Location: Ableton Forum Administrator
Contact:

Re: Authorising LIve 9 Suite

Post by Tarekith » Thu Mar 11, 2021 4:01 am

You only get access to the version you registered and more recent versions since that, not older versions you didn't pay for.
Tarekith
Ableton Forum Administrator
Inner Portal Studio - Professional Audio Mastering

Rado1969
Posts: 3
Joined: Wed Mar 10, 2021 4:39 pm

Re: Authorising LIve 9 Suite

Post by Rado1969 » Thu Mar 11, 2021 8:50 am

Are you sure?
On ableton site Is written to ask support to get a license for older versions if authorization fails.
The problem Is that they don:t answer

Rado1969
Posts: 3
Joined: Wed Mar 10, 2021 4:39 pm

Re: Authorising LIve 9 Suite

Post by Rado1969 » Thu Mar 11, 2021 1:07 pm

Support people did answer and fixed the problem.

In order to use an older version of live you must contact support and obtain a new license from ableton

Thank you!

Post Reply