(54354578) Convolution reverb loose its setting

Please join the new beta forum at https://ableton.centercode.com/login.html
Locked
Valiumdupeuple
Posts: 1036
Joined: Mon May 31, 2010 12:36 pm
Contact:

(54354578) Convolution reverb loose its setting

Post by Valiumdupeuple » Thu Jun 27, 2013 8:55 am

As the topic title says:
Convolution reverb can loose its setting when relaunching Live and restoring the set after a crash. It's random, it doesn't necessarily happens to all the instances of the set.
Problem still here in 9.0.4 (max 6.1.0 , osx 6.8).

[mal]
Posts: 515
Joined: Wed Jun 20, 2012 10:51 am

Re: Convolution reverb loose its setting after a crash.

Post by [mal] » Tue Jul 02, 2013 10:06 am

Hi,

Please update to MAX 6.1.3 and reproduce the crash.
Send in the crashpack to crashes@ableton.com and when you see the reverb loosing its settings, please send a status report to beta@ableton.com

Best,
Mads

Valiumdupeuple
Posts: 1036
Joined: Mon May 31, 2010 12:36 pm
Contact:

Re: Convolution reverb loose its setting after a crash.

Post by Valiumdupeuple » Thu Jul 04, 2013 9:49 pm

Ok, I'll update.
I always send all my crashpacks, though.

Fat_Stanley
Posts: 33
Joined: Mon Feb 20, 2012 11:46 pm

Re: Convolution reverb loose its setting after a crash.

Post by Fat_Stanley » Wed Jul 31, 2013 11:17 am

I was also having this issue so I logged it with support and the loss of settings was reproducible. As such, it's been officially filed as a bug so hopefully we'll see a fix for it some time soon :)

[mal]
Posts: 515
Joined: Wed Jun 20, 2012 10:51 am

Re: (54354578) Convolution reverb loose its setting

Post by [mal] » Wed Jul 31, 2013 1:11 pm

Hi,

Yes this is now tracked, just added the issue number in your initial report.

Thanks for reporting
Mads

Locked