Control any eq8 with live api or control script?

Questions and discussion about building and using Max for Live devices
Post Reply
AbletonUser~ $1
Posts: 5
Joined: Tue Sep 18, 2018 9:18 am

Control any eq8 with live api or control script?

Post by AbletonUser~ $1 » Wed Oct 24, 2018 7:54 am

Just looking for some insight, would be great to start using encoders or faders. I know you can control each param but is it possible to use the same encoders for each eq? thx.

S4racen
Posts: 5150
Joined: Fri Aug 24, 2007 4:08 pm
Location: Dunstable
Contact:

Re: Control any eq8 with live api or control script?

Post by S4racen » Wed Oct 24, 2018 3:34 pm

What controller are you using it with?

Cheers
D

AbletonUser~ $1
Posts: 5
Joined: Tue Sep 18, 2018 9:18 am

Re: Control any eq8 with live api or control script?

Post by AbletonUser~ $1 » Wed Nov 14, 2018 3:02 pm

Hi thanks,would be a launch key atm, tbh im not an expert id just be interested to experiment with those functions.

S4racen
Posts: 5150
Joined: Fri Aug 24, 2007 4:08 pm
Location: Dunstable
Contact:

Re: Control any eq8 with live api or control script?

Post by S4racen » Wed Nov 14, 2018 7:07 pm

https://isotonikstudios.com/product/cly ... -bindings/

Second video shows how to use Encoders to map to Volume and Sends on a track, this can equally be a named rack or device and then parameters...

Cheers
D

AbletonUser~ $1
Posts: 5
Joined: Tue Sep 18, 2018 9:18 am

Re: Control any eq8 with live api or control script?

Post by AbletonUser~ $1 » Sun Nov 18, 2018 11:40 am

Awesome thanks im looking into Bindings now, id be pumped if i could get a mini console type scenario happening even on a few encoders.Thx again.

Post Reply