All times are UTC

 
 



Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: changing loops while retaining play position
PostPosted: Fri May 28, 2004 4:48 pm 
howdy, in the session section can you change a loop in a track and have it continue from the position the last loop got cut off at? I want to be able to swap back and forth related variations without it triggering from the start each time.
I can only think to put them on seperate tracks and assign the mutes to keys... but that's lame :)

Cameron Bonde
www.similarmusic.com
www.n5md.com


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri May 28, 2004 5:06 pm 

Joined: Tue Feb 10, 2004 7:37 pm
Posts: 1102
Location: London, UK.
One word: Legato.

Actually, maybe a few more words are needed...

If the loops are equal lengths you can use legato link to achieve what it sounds you're trying to do.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat May 29, 2004 12:26 am 

Joined: Tue Mar 04, 2003 1:39 am
Posts: 183
legato and RAM mode

RAM mode will help eliminate clicks from the disk rummaging through your hard drive to find the bits in your audio clips.

regards

porpy


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat May 29, 2004 11:04 am 

Joined: Tue Feb 10, 2004 7:37 pm
Posts: 1102
Location: London, UK.
Dammit. Still didn't use enough words. The RAM setting is essential.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat May 29, 2004 5:35 pm 
Another word for the pot: Quantise, to give it the English spelling.


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jun 01, 2004 6:10 pm 
great! it's works a treat and all the 'one word's were nessesary so thanks to all :)

similar
www.similarmusic.com
www.n5md.com


Top
  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC

 
 

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group