All times are UTC

 
 



Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Sound Forge Audio Studio 10 as EDITOR ??
PostPosted: Sat Mar 30, 2013 7:58 pm 

Joined: Thu Apr 28, 2005 7:11 pm
Posts: 48
Location: Santa Barbara CA
Hello,

I finally purchased a new 64bit computer. I was using "Sound Forge 10" that a friend of mine installed on my computer. I don't have the disk to re-install it. What I was using Sound Forge for is covered by the "Sound Forge Audio Studio 10". Some years ago, the Audio Studio version did not support 24bit WAV files. This latest version does support 24bit files.

I was wondering if anyone here use SF Audio Studio 10 ?

Does it run on Win 7 64bit system ?

Sound Forge is a great editor. The Audio Studio 10 is only $48.95 from Amazon. I went to Sony Support and asked them about it but haven't head from them in almost a week. I just thought maybe someone here has an answer.

Thanks
Ed

_________________
"Producer Yoda"
Producer/Engineer/Owner
Point Conception Studio
Santa Barbara CA


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Sound Forge Audio Studio 10 as EDITOR ??
PostPosted: Sat Mar 30, 2013 8:44 pm 

Joined: Sat Jan 16, 2010 7:16 pm
Posts: 467
It will work.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Sound Forge Audio Studio 10 as EDITOR ??
PostPosted: Sat Mar 30, 2013 8:58 pm 

Joined: Fri Dec 28, 2007 9:42 am
Posts: 2689
Location: beneath mouse mountain
I run Sony Sound Forge 10 on a win 7, 64 bit system. It works fine.

_________________
workshop
soundcloud
mixes


live 9.1.2, OS mavericks, push, stray's script, MPD32/LD8, stc, access virus kc, but no elektron octatrack


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Sound Forge Audio Studio 10 as EDITOR ??
PostPosted: Sun Mar 31, 2013 4:55 pm 

Joined: Thu Apr 28, 2005 7:11 pm
Posts: 48
Location: Santa Barbara CA
Hello,

Thanks for your replies. I guess its safe to purchase Sound Forge Ausio Studio 10. I'm quite sure that it will run on Win 7 64bit. but Sony's web site only mentions Win 7 but not Win 7 64bit. I guess today any mention of Win 7 automatically includes 32bit and 64bit.

Thanks
Ed

_________________
"Producer Yoda"
Producer/Engineer/Owner
Point Conception Studio
Santa Barbara CA


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC

 
 

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group