Want to d/l Retro Synth...getting 'invalid request'

Discussion of music production, audio, equipment and any related topics, either with or without Ableton Live
Post Reply
murgatroid
Posts: 104
Joined: Wed Sep 01, 2010 3:24 am

Want to d/l Retro Synth...getting 'invalid request'

Post by murgatroid » Sat Sep 03, 2011 11:31 pm

Don't know if there's something up with the website or its me as I've just only tried now.

I'm logged in. Clicking on free retrosynths for all blah blah blah takes me to another page that says 'invalid request'.
Tried the link in the email they sent but that does the same thing.
Tried another browser...same thing.

Anybody else?

analogcabin
Posts: 56
Joined: Sat Mar 10, 2007 11:07 pm
Location: Afton, VA
Contact:

Re: Want to d/l Retro Synth...getting 'invalid request'

Post by analogcabin » Sat Sep 03, 2011 11:34 pm

ya..... same deal here.

Does the 8.2.5 DL contain the synths?

murgatroid
Posts: 104
Joined: Wed Sep 01, 2010 3:24 am

Re: Want to d/l Retro Synth...getting 'invalid request'

Post by murgatroid » Sat Sep 03, 2011 11:56 pm

Don't think so. Seems to be an optional freebie if one so desires to have it

Damon_Chambers
Posts: 265
Joined: Sun Dec 05, 2004 10:13 pm

Re: Want to d/l Retro Synth...getting 'invalid request'

Post by Damon_Chambers » Sun Sep 04, 2011 1:15 am

ditto. same problem here. :(

arafel
Posts: 506
Joined: Mon Mar 06, 2006 2:19 am
Location: Calgary, Canada

Re: Want to d/l Retro Synth...getting 'invalid request'

Post by arafel » Sun Sep 04, 2011 1:33 am

Just tried.. same "invalid request"

will try tomorrow..
2.8ghz Quad Mac, Live 9.77, Remote25, Maschine 1, Fa-66 optical link, Samson 65a. Dog hair.. lots.

Morrello
Posts: 2
Joined: Mon Jun 27, 2011 2:31 pm

Re: Want to d/l Retro Synth...getting 'invalid request'

Post by Morrello » Sun Sep 04, 2011 3:04 am

Got the same message when i tried, good to know it's not a problem with my account i guess.

Polygon_Frites
Posts: 12
Joined: Sun Jun 12, 2011 8:56 am

Re: Want to d/l Retro Synth...getting 'invalid request'

Post by Polygon_Frites » Sun Sep 04, 2011 7:08 am

Yep, same here. glad there isn't a problem with my account. I can't even open the partner instruments section of the live shop.

Will try again later.

albotnz
Posts: 30
Joined: Mon Jun 18, 2007 11:52 am
Location: Wellington, NZ
Contact:

Re: Want to d/l Retro Synth...getting 'invalid request'

Post by albotnz » Sun Sep 04, 2011 11:37 am

Mine keeps stopping at 170.4 MB downloaded.... ?!!?!

Atomduul
Posts: 8
Joined: Tue Aug 14, 2007 2:38 am
Location: Manitou Springs, CO

Re: Want to d/l Retro Synth...getting 'invalid request'

Post by Atomduul » Sun Sep 04, 2011 4:21 pm

I tried to download it a hundred times on firefox and safari on my Mac at home. Right now I'm at work and my Mac here is downloading it successfully with opera. 600mb and counting.

arafel
Posts: 506
Joined: Mon Mar 06, 2006 2:19 am
Location: Calgary, Canada

Re: Want to d/l Retro Synth...getting 'invalid request'

Post by arafel » Sun Sep 04, 2011 6:24 pm

Tried again today.. with iGetter..

Got it NP - in under an hour. :D
2.8ghz Quad Mac, Live 9.77, Remote25, Maschine 1, Fa-66 optical link, Samson 65a. Dog hair.. lots.

murgatroid
Posts: 104
Joined: Wed Sep 01, 2010 3:24 am

Re: Want to d/l Retro Synth...getting 'invalid request'

Post by murgatroid » Mon Sep 05, 2011 12:15 am

She's working now. Currently downloading.....to completion, I hope! :D

Ableton_David
Posts: 1766
Joined: Fri Aug 20, 2010 7:31 pm
Location: Ableton
Contact:

Re: Want to d/l Retro Synth...getting 'invalid request'

Post by Ableton_David » Mon Sep 05, 2011 5:12 pm

To anyone who experienced this issue, it's fixed now - please try again.

Post Reply