Search found 70 matches

by harb
Mon Aug 18, 2003 9:55 am
Forum: Music and Audio Production
Topic: Anyone using 1GHz TiBook?
Replies: 27
Views: 4950

muthafunka, I did not experience crashes... It was however quite tricky to get OS 9 on the partition. I did the following: Install Mac OS X on both partitions. Install Mac OS 9 on one of the partitions. Delete Mac OS X from the OS 9 partition. It is quite difficult as the OS 9 install is pretty deep...
by harb
Fri Aug 15, 2003 3:00 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: Anyone using 1GHz TiBook?
Replies: 27
Views: 4950

I do not know if there is an advantage...?

I seem to have less problems than most people though.

I think it keeps things tidy :)


harb
by harb
Fri Aug 15, 2003 9:14 am
Forum: Music and Audio Production
Topic: Anyone using 1GHz TiBook?
Replies: 27
Views: 4950

yes...

PB 1GHz and 1 gig O' ram.
OS 9.2.2 and OSX 10.2.6
Seperate partitions...



harb
by harb
Wed Jul 09, 2003 12:19 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: Waves Plug-ins, Mac OS X
Replies: 3
Views: 1161

I believe this a Waves issue due to the WaveShell....
I have not tried this on OSX yet. That is the way it was
on OS 9.

Do your Waves plugins save with the Live set or do you have to reload them when you open the saved Live set?



harb
by harb
Mon Jun 30, 2003 8:52 am
Forum: Feature Wishlist
Topic: Live "Rumors" / The Future of Live
Replies: 11
Views: 2440

What would a huge conglomerate like Pinnacle Systems want with Ableton......?

Very unlikely indeed.......




harb
by harb
Mon Jun 30, 2003 8:12 am
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: live crash
Replies: 5
Views: 2172

oppr,

Please give more info on your setup.... (OS and audio card).

You may have a samplerate mismatch

In the meantime, see if this link gives you any ideas.....
http://www.staudio.de/kb/english/hwset/index.html




harb
by harb
Mon Jun 30, 2003 8:04 am
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Effect Insert?
Replies: 2
Views: 901

What do you mean"without it starting immediately"........

You could record the wet/dry mix of the effect in real-time.


If that is what you mean....?




harb
by harb
Wed Jun 25, 2003 4:50 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: In OSX after a period of time, recordings have clicks
Replies: 13
Views: 3415

kimmo, Please be sure your clock source is set properly. Your digital clocks could be fighting, resulting in a massive wall of digital distortion. When going digital, you need to have a master and a slave. Make sure both devices are not trying to be the master. Your CD player may be preset to one or...
by harb
Tue Jun 24, 2003 2:23 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Problem with ableton and uc-33
Replies: 10
Views: 2646

evs, I tried it in OS 9 and got it to work until I switched it off and back on again. I had to restart the computer and it started working again.... Make sure you have the latest version of the driver from their website. If you do, try what others have suggested; bypass the USB... Also be sure you a...
by harb
Tue Jun 24, 2003 9:48 am
Forum: Music and Audio Production
Topic: Ableton What Do The New Macs Mean In Terms Of Live???
Replies: 53
Views: 9271

We will just have to wait and see how it is with Live.

Many of the speed improvements may not be as relevent until apps are written to take advantage of the architecture..... (ie. 64bit)

"Real-World" will have to wait until August as far as Live is concerned...



harb
by harb
Fri Jun 20, 2003 11:16 am
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: sync problems with Repeater
Replies: 1
Views: 754

jefurii,

What happens if you setup Live, the Midisport and the Repeater...only.

No Max..no Bitstream..no RFX pedal.....

This may help track down the problem.

Maybe this will help you know if it is Live or something that you took out of the setup.


harb
by harb
Fri Jun 20, 2003 10:42 am
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Long Clip / Audible Click when Copying Bars in Arranger View
Replies: 2
Views: 947

tylast, The sections that you are cuttting in the Arranger, do they loop properly in the session view? In session view; If you set the loop points (in the clip view properties window) to the specific section that you are cutting in the arranger, does it still click and pop (when playing the clip in ...
by harb
Mon May 19, 2003 6:36 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: In OSX after a period of time, recordings have clicks
Replies: 13
Views: 3415

What computer are you using, give details....



Are you sure that you have the newest driver for the Duo?



harb
by harb
Wed May 14, 2003 6:29 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: SERIOUS Problems with LIVE and MOTU 828 and 2408mk3
Replies: 20
Views: 6325

Alex & kenn.michael,

I have tested a PCI-424 card with an HD192 interface in a Dual 1GHZ G4, OS 10.2.5.

Works perfectly.....

So it isn't a PCI-424 issue, exclusively.

Hope this helps.


harb
by harb
Fri May 09, 2003 4:38 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Amplitube+Live=CRASH!
Replies: 10
Views: 2658

word... :)



harb