Search found 54 matches

by tomz.biz
Tue Nov 06, 2007 3:57 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: Importing EXS samples
Replies: 9
Views: 1429

i'm also looking to do this...
by tomz.biz
Tue Nov 06, 2007 3:56 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: Importing EXS samples
Replies: 9
Views: 1429

i'm also looking to do this...
by tomz.biz
Tue Nov 06, 2007 3:54 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: Sampler and EXS file imports...
Replies: 9
Views: 1487

anyone know how to batch import exs into sampler? i've been trying various methods, with no success. i'd really like to have this feature!!
by tomz.biz
Fri Oct 12, 2007 1:36 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: would love to beta test, please :)
Replies: 2
Views: 493

sorry for my lack of posting tact!

cheers for the info, and good luck with the testing :D
by tomz.biz
Fri Oct 12, 2007 1:19 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: would love to beta test, please :)
Replies: 2
Views: 493

would love to beta test, please :)

would love to beta test, please :)

when is the circle widening?
by tomz.biz
Sun Aug 26, 2007 12:13 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Another Live 6.0.8 beta is online! Live 6.0.8b10!
Replies: 2
Views: 1283

where is the new beta? mine expired :(

ahjhh... the official update is out...
by tomz.biz
Sun Jul 01, 2007 8:06 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: OSX 10.4.10 = No more sound
Replies: 22
Views: 9478

actually the extension swap did not fix my problem.

but changing my cards prefs from auto sync to master sorted it out.

seems 10.4.10 has a bug with sample rates or something...
by tomz.biz
Sun Jul 01, 2007 10:57 am
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: OSX 10.4.10 = No more sound
Replies: 22
Views: 9478

my RME fireface 400 is giving me grief since i updated to 10.4.10, and i know its the updates fault because when i boot off my 10.4.9 backup partition, there is absolutely no problem. shame on apple for blaming 3rd party dev's. ***update*** i've just tried replacing the FWaudio.kext as detailed in a...
by tomz.biz
Sun Jul 01, 2007 10:54 am
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: MIDI Bug: Loss of MIDI to Trigger Finger
Replies: 2
Views: 876

having the same problem with a trigger finger, though it's very erratic, and sometimes doesn't happen. workaround: unplug replug.
by tomz.biz
Sun Jul 01, 2007 10:49 am
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Audio Pops and Glitches
Replies: 13
Views: 4027

I experience the same problem with an RME FF400 but only after installing the 10.4.10 update.

It might be the os update which is causing these problems.

I can confirm that booting off a 10.4.9 partition eliminates any audio glitches.
by tomz.biz
Sun May 13, 2007 2:25 pm
Forum: Tips & Tricks
Topic: Live Tutorial
Replies: 5
Views: 1457

by tomz.biz
Fri May 11, 2007 11:08 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Zebra2 AU transposes clip contents when dragged
Replies: 41
Views: 11233

it is dragging on...
by tomz.biz
Fri May 11, 2007 11:07 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Mac Pro or powerful PC?
Replies: 11
Views: 2441

as a user of both i highly recommend osx. a far superior OS - less user configurable cos you don't need to configure it. it works.
by tomz.biz
Wed Apr 25, 2007 2:18 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: Macbook Pro Midi touchpad
Replies: 41
Views: 9513

by tomz.biz
Fri Apr 13, 2007 8:41 am
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Next Live 6.0.6 Beta: Live 6.0.6b7!
Replies: 20
Views: 5266